Dalton Marine Cosmetics

Cosmetica Dalton

Produsele cosmetice din gama Dalton au in compoziția lor minerale marine extrase din apa de mare. Extractul de Celumer marin are un efect de întinerire dovedit științific, având rezultate vizibile după numai 4 săptămâni de folosire.

Pentru că ne dorim ce e mai bun pentru tenul dumneavoastraă la Salon Cochet continuăm campania de reduceri și vă oferim 25% discount până la sfârșitul lunii ianuarie 2020, la toate tratamentele cosmetice.


Epilare laser

Epilare laser pentru toti la Salon Cochet Sibiu

La Salon Cochet Sibiu va oferim epilare prin tehnologia Dioda laser 808. Aceasta permite epilarea oricărui tip de păr, indiferent de nuanța pielii, chiar și pe pielea bronzată, în mod eficient, rapid și fără durere.

Avantajele acestui sistem revolutionar:

Informatii si programari la telefon 0722 227020


La Salon Cochet Sibiu vă oferim servicii complete de cosmetică, permanent gene, machiaje profesionale pentru diverse ocazii, machiaj pentru mirese, epilat, pensat, vopsit gene și sprâncene, servicii de cosmetică pentru bărbați.

Selectăm produsele folosite în tratamentului facial în funcție de tenul dumneavoastră, vă oferim consultanță pentru alegerea cremelor de zi și de noapte, a demachiantelor și a măstilor.

Tatuaje sprancene
Tatuaje sprancene
Tatuaje sprancene
Copyright © 2012-2020 Salon Cochet Sibiu. Toate drepturile rezervate